Metallica po osmih letih z novim albumom

Metallica, ki velja za eno najbolj vplivnih heavy metal skupin, bo po osmih letih izdala nov album Hardwired... To Self-Destruct. Enajsti album, katerega izid Metallica napoveduje za 18. november, bo nasledil zadnjega Death Magnetic iz leta 2008.

Metallica, ki velja za eno najbolj vplivnih heavy metal skupin, 
bo po osmih letih izdala nov album Hardwired... To Self-Destruct.
Metallica, ki velja za eno najbolj vplivnih heavy metal skupin, bo po osmih letih izdala nov album Hardwired... To Self-Destruct. 

LOS ANGELES > Na spletni strani Metallice piše: "Da, res obstaja! Vemo, da je dolgo trajalo, a zdaj ponosno predstavljamo Hardwired...To Self-Destruct, dolgo pričakovani studijski album..."

Skupina, ki že več let napoveduje nov album, je spomladi za neučakane oboževalce pripravila novo izdajo prvih dveh albumov Kill 'Em All in Ride the Lightning v predelani in razširjeni obliki.

Zasedbo Metallica poleg pevca in kitarista Jamesa Hetfielda danes sestavljajo bobnar Lars Ulrich, kitarist Kirk Hammett in basist Robert Trujillo.

Skupina iz Los Angelesa je v 80. in 90. letih prepričala s skladbami, kot so Nothing Else Matters, One, The Unforgiven, Master Of Puppets, Fade To Black in Enter Sandman.

STA


Najbolj brano