Madonna v petih minutah razprodala pariški koncert

Vstopnice za koncert ameriške pop zvezdnice Madonne, ki bo 9. decembra v Parizu, so bile razprodane v petih minutah, so sporočili organizatorji Live Nation, ki so s prodajo začeli v ponedeljek. Prodanih je bilo vseh 15.000 vstopnic, cene pa so se gibale od 51 do 205 evrov.

Vstopnice za koncert  Madonne, ki bo 9. decembra v Parizu, so bile razprodane v petih minutah. Foto: Wikipedia
Vstopnice za koncert Madonne, ki bo 9. decembra v Parizu, so bile razprodane v petih minutah. Foto: Wikipedia

PARIZ > Decembrski koncert je po pisanju francoske tiskovne agencije AFP za zdaj edini napovedan Madonnin postanek v Franciji, kjer je pevka nazadnje nastopila leta 2012.

Madonna bo 29. avgusta začela turnejo po Severni Ameriki in Evropi, na kateri bo predstavljala zadnji album Rebel Heart. Na turneji bo ponovno oživila tudi nekaj starejših uspešnic. Trenutno je napovedanih 35 koncertov.

Madonna si tudi prizadeva, da bi razrešila spor z voditeljico francoske skrajno desničarske stranke Nacionalna fronta Marine Le Pen, ki sega v leto 2012. Tedaj je namreč med koncertom v Parizu na odru pokazala sliko Le Penove s svastiko na čelu, zaradi česar so odvetniki Nacionalne fronte proti njej vložili tožbo.

Prejšnji teden je ameriška zvezdnica na francoski televiziji dejala, da bi se z Le Penovo rada srečala na pijači, na kateri bi se lahko pogovorili o svojih stališčih. Le Penova je povabilo sprejela z veseljem, vendar po pisanju AFP ni znano, ali se bosta zares srečali.

STA


Najbolj brano