Letos album s še neobjavljeno glasbo Kurta Cobaina

Album z doslej še neobjavljenimi skladbami Kurta Cobaina, frontmana skupine Nirvana, bo luč sveta ugledal še letos, je napovedal režiser biografskega filma Brett Morgen. Na albumu je po njegovih besedah nekaj posnetkov, ki bodo Cobainove oboževalce "na vroč poletni dan popeljale na sprehod z njim po prestolnici zvezne države Washington Olympia".

Album z doslej še neobjavljenimi skladbami Kurta Cobaina, 
frontmana skupine Nirvana, bo luč sveta ugledal še letos, je 
napovedal režiser biografskega filma Brett Morgen.
Album z doslej še neobjavljenimi skladbami Kurta Cobaina, frontmana skupine Nirvana, bo luč sveta ugledal še letos, je napovedal režiser biografskega filma Brett Morgen. 

SEATTLE > Morgen ima po pisanju spletnega časnika The Independent neomejen dostop do Cobainove zapuščine, kar pomeni, da lahko upravlja z vsebino njegovih škatel z video posnetki, kasetami in drugim gradivom. Pri iskanju je našel 200 ur še neobjavljene Cobainove glasbe.

Kot je poudaril, bo album presenetil poslušalce, saj to ne bo album Nirvane, pač pa povsem Cobainov album, ki bo razkril, kar si njegovi oboževalci niti zamisliti ne bi mogli.

Med posnetki so tudi priredbe skladb Beatlov in še veliko drugih skladb, ki jih ne pozna niti glasbenikova vdova Courtney Love, je še povedal režiser biografskega filma o Cobainu z naslovom Montage of Heck, ki bo premiero doživel danes na ameriški televiziji HBO.

STA


Najbolj brano