Kje bo slovo od Bowieja, svojci ne razkrivajo

Družina Davida Bowieja slovo od v nedeljo preminulega glasbenika načrtuje v najožjem krogu. Novico je objavila na glasbenikovi uradni facebook strani. Kdaj in kje bo potekalo slovo od Bowieja, ni sporočila. Družina je ponovno pozvala k spoštovanju njene zasebnosti in se zahvalila za številne izraze podpore.

Družina Davida Bowieja slovo od v nedeljo preminulega 
glasbenika načrtuje v najožjem krogu.
Družina Davida Bowieja slovo od v nedeljo preminulega glasbenika načrtuje v najožjem krogu. 

NEW YORK, LONDON > Družina je novico objavila potem, ko so britanski mediji objavili, da je bil David Bowie na lastno željo kremiran v New Yorku brez navzočnosti članov družine, česar ni niti potrdil niti zanikal nihče iz glasbenikove družine niti njegov predstavnik za stike z javnostmi.

“Glasbenikova družina trenutno pripravlja zasebno slovo od ljubljenega soproga, očeta in prijatelja,” so v četrtek objavili družinski člani.

Bowie je umrl v krogu svoje družine po 18-mesečnem boju z rakom. Tik pred smrtjo je na svoj 69. rojstni dan izdal album Blackstar, ki je z današnjega vidika umetniška izjava ob njegovi smrti in skoraj pol stoletja ustvarjanja. Kot je dejala svetovno priznana fotografinja Annie Leibovitz, je Bowie “kuriral svojo smrt”.

Tudi videospot za pesem Lazarus, ki je izšel dva dni pred njegovo smrtjo in v katerem je Bowie v bolniški postelji, se zdaj pokaže v povsem novi luči.

STA


Najbolj brano