Johnny Depp bo iskal morilca Notoriousa B.I.G.

Hollywoodski igralec Johnny Depp bo zaigral v filmu Labyrinth, ki se bo osredotočil na umora vodilnih raperjev zahodne in vzhodne obale v 90. letih minulega stoletja Tupaca in Notoriousa B.I.G. Prevzel bo vlogo losangeleškega detektiva Russella Poolea, ki je preiskoval še danes nerešen umor slednjega.

Hollywoodski igralec Johnny Depp bo zaigral v filmu Labyrinth, ki se bo osredotočil na umora vodilnih raperjev 
zahodne in vzhodne obale v 90. letih minulega stoletja 
Tupaca in Notoriousa B.I.G. Foto: © Toru Hanai / Reuters
Hollywoodski igralec Johnny Depp bo zaigral v filmu Labyrinth, ki se bo osredotočil na umora vodilnih raperjev zahodne in vzhodne obale v 90. letih minulega stoletja Tupaca in Notoriousa B.I.G. Foto: © Toru Hanai / Reuters

LOS ANGELES > Po več mesecih preiskave je bil Poole prepričan, da je bila v umor Notoriousa B.I.G., ki je umrl v Los Angelesu v nepojasnjenih okoliščinah, vpletena losangeleška policija. Glasbenikova mati je na podlagi njegove teorije tudi tožila mestne oblasti, a je po petih letih leta 2010 tožbo izgubila,je poročala filmska revija Hollywood Reporter.

Pooleovo teorijo je ovrglo več prič, med njimi losangeleški detektiv Greg Kading, ki je primer preiskoval od leta 2006 in ki je menil, da so bile v streljanje bolj verjetno vpletene tolpe kot pa policija.

Režijo bo prevzel Brad Furman, ki se bo v filmu osredotočil tako na sam primer glasbenikove smrti kot tudi na rivalstvo, ki vztraja od streljanja sredi 90. let.

Notorious B.I.G. je umrl 9. marca 1997 v neznanih okoliščinah v Los Angelesu v Kaliforniji. Tupac je bil ustreljen 7. septembra 1996 med vožnjo z avtomobilom v Las Vegasu v Nevadi, umrl je šest dni zatem.

STA


Najbolj brano