Izbrane skladbe za festival Melodije morja in sonca

Na 35. festivalu Melodije morja in sonca, ki bo v soboto, 4. julija, v portoroškem Avditoriju, se bo predstavilo 14 izvajalcev, sedem povabljenih in prav toliko izbranih.

35. festival Melodije morja in sonca bo v soboto, 4. julija, v 
portoroškem Avditoriju.
35. festival Melodije morja in sonca bo v soboto, 4. julija, v portoroškem Avditoriju. 

PORTOROŽ > Komisija v sestavi Slavko Ivančić (predsednik komisije), Mojca Menart, Ivo Umek, Lean Klemenc in Lada Tancer je včeraj izbrala 17 od 64 prispelih skladb.

Na festivalu bodo nastopili Alja Krušič s skladbo Najin ples, Bilbi s skladbo Limonada, Easy s skladbo Nekaj med nama, Eva Boto & Gašper Rifelj s skladbo Ljubezen dela čudeže, Francesco Squarcia s skladbo Innamorarsi di te, Ina Shai s skladbo Iščem sonce, Katrinas s skladbo Do neba, Klepač in Gustinčič KinG s skladbo Malo za hec, malo za res, Monika Pučelj s skladbo V dobrem in slabem, Polona Furlan s skladbo Ostani še malo, skupina Mozaik s skladbo Prvi poljub, Šturle s skladbo Hit poletja, Tulio Furlanič s skladbo Bloody Marry in Žiga Rustja s skladbo Ne sodim sem.

V rezervi pa so Aleksander Maraž s skladbo Nekaj, Alex Volasko s skladbo Moja Fantazija in Tina & Vulture & The Guru s skladbo Ljubezen brez padala.

Vrstni red nastopa na 35. festivalu Melodije morja in sonca 2015, bodo izvajalci izžrebali v torek, 19. maja.

Izvajalci se bodo potegovali za veliko nagrado MMS 2015 in nagrade strokovne žirije za glasbo, besedilo, priredbo, izvedbo in nagrado za obetavnega izvajalca oziroma avtorja - nagrado Danila Kocjančiča.

NR


Najbolj brano