Iron Maiden 26. julija v Trstu

Italijanski mediji so danes obelodanili novico, da je legendarna skupina Iron Maiden prihodnje poletje za tri koncertne postanke v Italiji poleg Rima in Milana izbrala še Trst.

TRST > V okviru turneje Book Of Souls World Tour bodo metal dedci Iron Maiden, ki žagajo že natanko 40 let, julija prihodnje leto nastopili najprej v Milanu (22. julija), nato v Rimu (24. julija) in nazadnje, 26. julija, še čisto blizu nas, na Velikem trgu (Piazza Unità) v Trstu.

Njihov zadnji album The Book of Souls, ki so ga izdali septembra letos, je pri sosedih že dosegel prvo mesto na lestvicah najbolj prodajanih plošč. Pevec Bruce Dickinson je v izjavi za javnost povedal, da repertoarja za koncerte v Italiji še niso pripravili. “Želimo zaigrati čim več pesmi z novega albuma, a tudi starih uspešnic ne bo manjkalo,” je zatrdil in napovedal, da svojim oboževalcem pripravljajo dih jemajoč spektekel.

V Trstu (in v Milanu) bodo kot predskupina nastopili melodični metalci iz Londona The Raven Age. Cena vstopnic bo 65 evrov (navadne) in 85 evrov (tako imenovane “gold circle” vstopnice). Vstopnice bodo od jutri od 10. ure naprodaj prednostno za člane kluba oboževalcev skupine Iron Maiden, v sredo od 10. ure pa tudi za vse ostale na spletnih straneh livenation.it e ticketone.it.

Spletno uredništvo


Najbolj brano