Igralca iz Harryja Potterja našli mrtvega

Britanskega igralca Davida Legena, ki je v nizu filmov o čarovniku Harryju Potterju igral volkodlaka Fenrirja Siwodlacka, so v Dolini smrti v ZDA našli mrtvega. Po navedbah tamkajšnje policije naj bi umrl za posledicami vročine, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Britanskega igralca Davida Legena, ki je v nizu filmov o čarovniku Harryju Potterju igral volkodlaka Fenrirja Siwodlacka, so v Dolini smrti v ZDA našli mrtvega Foto: Wikipedia
Britanskega igralca Davida Legena, ki je v nizu filmov o čarovniku Harryju Potterju igral volkodlaka Fenrirja Siwodlacka, so v Dolini smrti v ZDA našli mrtvega Foto: Wikipedia

LOS ANGELES > Truplo Davida Legena sta pohodnika v nedeljo odkrila v osrednjem delu Doline smrti, kjer se poleti temperature dvignejo nad 49 stopinj Celzija.

“Zdi se, da je Legeno umrl za posledicami vročine, vzrok smrti pa bo sicer ugotavljal okrožni mrliški oglednik. Ni znakov kaznivega dejanja,” je v izjavi zapisal šerifov urad.

Legeno se je do svojega filmskega prvenca Pljuni in jo stisni (Snatch) iz leta 2000 profesionalno ukvarjal z rokoborbo, kariero borca pa je obesil na klin z vlogo v filmih o Harryju Potterju.

STA


Najbolj brano