Hči Whitney Houston našli nezavestno v kadi

Hči pokojne ameriške pevke Whitney Houston so v soboto na njenem domu v ameriški zvezni državi Georgia našli nezavestno v kopalni kadi. Bobbi Kristina Brown je po poročanju ameriških medijev živa, a naj bi bila v umetni komi. Njeno mamo so pred skoraj tremi leti našli mrtvo v kadi v Beverly Hillsu.

Mati Bobbi Kristine, slavna Whitney Houston (na fotografiji), je umrla februarja 2012. Dan pred podelitvijo glasbenih nagrad grammy so jo našli mrtvo v kopalni kadi.  Foto: Arhiv Pn
Mati Bobbi Kristine, slavna Whitney Houston (na fotografiji), je umrla februarja 2012. Dan pred podelitvijo glasbenih nagrad grammy so jo našli mrtvo v kopalni kadi.  Foto: Arhiv Pn

ATLANTA > Tiskovna predstavnica krajevne policije Lisa Holland je sporočila, da je 21-letnico v hiši v Roswellu, kakšnih 35 kilometrov severno od Atlante, našel njen soprog.

“Je živa in diha, a razen tega trenutno ne vemo ničesar o njenem stanju,” je povedala Hollandova in dodala, da so preiskovalci že na delu.

Tabloidna spletna stran TMZ, ki se sklicuje na vire blizu družine Bobbi Kristine, poroča, da je 21-letnica v umetni komi, da bi se tako lahko lotili otekanja možganov.

Mati Bobbi Kristine, slavna Whitney Houston, je umrla februarja 2012. Dan pred podelitvijo glasbenih nagrad grammy so jo našli mrtvo v kopalni kadi. Mrliški ogledniki so ugotovili, da se je utopila po nesreči, a da so imele pri tem pomembno vlogo težave s srcem in zloraba kokaina. Stara je bila 48 let, imela pa je težave z mamili in alkoholom.

Zvezdnica je bila poznana po hitih, kot so How Will I Know, Saving All My Love for You in I Will Always Love You.

STA


Najbolj brano