Elisa snema svoj nov album v Dekanih

Elisa Toffoli, eno največjih italijanskih sodobnih kantavtorskih imen, si je za snemanje svojega novega albuma izbrala Slovenijo. Pred dnevi je sklenila drugi snemalni niz v dekanskem studiu Jork v lasti Kameleona Jadrana Ogrina.

Sobotni “selfie” z Jadranom Ogrinom Foto: Facebook Profil Elise
Sobotni “selfie” z Jadranom Ogrinom Foto: Facebook Profil Elise

DEKANI > Slavna kantavtorica, ki jo je vsa Italija (pa tudi del Primorske) nedavno spremljala v vlogi mentorice v zadnji sezoni priljubljenega tv-šova talentov Amici di Maria de Filippi, je v soboto na svojem facebook profilu objavila fotografijo, s katere se nasmiha v družbi Jadrana Ogrina, basista Kameleonov in producenta, ki v svoj studio Jork pritegne tudi velika glasbena imena, kot je Elisa.

V Dekanih s svojo ekipo, v kateri je tudi kitarist Andrea Rigonato, s katerim se je nedavno poročila v Gradežu, snema svojo deveto studijsko ploščo, ki bo najverjetneje izšla v začetku prihodnjega leta.

In kaj je v Trstu rojeno in v Ronkah stanujočo pevko istrskih korenin (nona je s Škofij) privedlo do Dekanov? “Sklepam, da dobre besede,” se nasmehne Ogrin. Kaj je še povedal o Elisi in sodelovanju z njo, lahko preberete na zadnji strani jutrišnjih Primorskih novic.

ILONA DOLENC


Najbolj brano