Drevi v Trstu Fedez z Eliso, jutri Il Volo

Na osrednjem tržaškem trgu je vse pripravljeno za dvodnevno koncertno dogajanje. Drevi bo na odru kraljeval priljubljeni italijanski reper Fedez, jutri pa zmagovalni trio letošnjega Sanrema, Il Volo.

Fedez
Fedez 

TRST > Potetovirani reper in kantavtor Fedez je od leta 2011, ko je izdal svoj prvi album Penisola che non c'e', do letos, ko še žanje izjemen uspeh (več kot 100.000 prodanih plošč) svojega lani izdanega četrtega albuma Pop-Hoolista, zrasel v pravega zvezdnika. Priljubljenost mu je poskočila tudi z nastopom v vlogi sodnika v lanski izdaji televizijskega talent šova X-factor. Na oder tržaškega Velikega trga naj bi drevi stopil ob 21.30. Med koncertom se mu bo kot častna gostja pridružila tudi pevka znana italijanska pevka Elisa.

Jutri bodo na istem odru nastopili zmagovalci letošnjega Sanrema, trio Il Volo, ki je ta čas v Italiji prav tako zelo priljubljen. Z njihovim koncertom se bo zaključila večtedenska prireditev Live in Trieste. Vstopnice za oba koncerta so še na voljo. Za ogled Fedeza je treba odšteti 30 evrov, za koncert il volo pa 34,5 evra. NR


Najbolj brano