Dober odziv na prvi kulturni večer za mlade v projektu Kultivator

Center mladih Koper je v soboto gostil prvega izmed štirih kulturnih večerov pod skupnim naslovom Kultivator. Projekt Kluba študentov občine Koper in TRITE je doživel dober odziv, saj je bilo na delavnicah s področja produciranja glasbe 15 udeležencev. Kot pojasnjuje vodja projekta Leon Hrvatin, želijo mladim ponuditi nekaj novega.

 Na prvem večeru minulo soboto sta producenta Blaž Gracar 
in Dan Jurca udeležence seznanila z različnimi vidiki produciranja glasbe. Foto: Leon Hrvatin/Kšok
Na prvem večeru minulo soboto sta producenta Blaž Gracar in Dan Jurca udeležence seznanila z različnimi vidiki produciranja glasbe. Foto: Leon Hrvatin/Kšok

KOPER > Projekt Kultivator zajema štiri kulturne večere v novembru in decembru, na katerih bi mladim in starim predstavili različne oblike umetniškega izražanja. Na prvem večeru minulo soboto sta producenta Blaž Gracar in Dan Jurca udeležence seznanila z različnimi vidiki produciranja glasbe, obiskovalci pa so imeli tudi možnost sami ustvariti svoje melodije.

Na predavanjih so našteli 15 udeležencev, s čimer so precej zadovoljni, je za STA povedal Hrvatin. Rdeča nit projekta je pridobivanje praktičnih znanj, pri čemer so z delavnicami želeli ljudem ponuditi nekaj novega ter tistim, ki jih določeno področje zanima, pa ne vedo, kako bi se ga lotili, dati priložnost, da se uveljavijo.

Čez slaba dva tedna, 28. novembra, bodo na vrsti delavnice s področja multimedije, v sklopu katerih bodo snemali tudi promocijski video za center mladih, v decembru pa bosta sledila še večera, namenjena gledališču in kreativnemu pisanju. Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna.

STA


Najbolj brano