Bunkerfest v že tretji izvedbi

Na najlepšem izolskem odprtem prizorišču, v Arrigoniju, se bo v petek zgodil že tretji BunkerFest. Na njem bo zaigralo nekaj domačih in tujih bendov, zvezdniški prah bodo prispevali Elvis Jackson, obiskovalce pa bo pred vrati Arrigonija segreval najglasnejši bobnar Istre - Ajk Širca.

Elvis Jackson
Elvis Jackson 

IZOLA > BunkerFest Izola 2016 bo znova presenetil, saj je glasbeni repertoar pester, kopica domačih in tujih glasbenih imen pa naj bi s svojo širino in raznolikostjo zadovoljila vse oblike glasbene lakote.

Tudi letos se bodo na odru predstavile mlade glasbene skupine, med njimi mladci iz skupine Su-shine, ki vadijo v izolskem zaklonišču Bunker, in Wrong Generation. Pozivu organizatorjev so se odzvali glasbeniki iz Umaga, ki slišijo na ime Manntra, novosadski glasbeniki Pero Defformero in italijanska skupina Moonchild, ki bodo večer popestrili s preigravanjem hitov mnogim ljubim Iron Maiden.

Za vrhunec letošnjega BunkerFesta bodo poskrbeli stari znanci slovenske glasbene scene Elvis Jackson. Pod odrom bo tudi nekaj kulinarike, kuhali bodo fantje iz Srebrne žlice.

Pod dogodek sta se tudi tokrat podpisala Kulturno društvo Bunker 1981 in Center za kulturo, šport in prireditve Izola. Vstopnice je možno kupiti na vseh prodajnih mestih Eventim po Sloveniji in tujini, stanejo pa 12 evrov. AP


Najbolj brano