Alya po zmagi na MMS naravnost na snemanje k sosedom (video)

Vam v ušesih še odzvanja refren zmagovalne skladbe letošnjih Melodij morja in sonca? Alya se je že dan po zmagi v Portorožu z ekipo odpravila na hrvaško obalo, kjer so nastali posnetki, ujeti v pravkar izdani videospot za pesem Srce za srce.

 Foto: Youtube
Foto: Youtube

UMAG, PORTOROŽ > Lahkoten, v latino ritme odet poletni hit Srce za srce, v katerem Alya zapeljivo prepeva “ti bi ti bi, da bi jaz in ti ...”, ima po novem tudi video podobo.

Spot so posneli na hrvaški obali pod taktirko režiserja Nika Kara. “Malo je bilo naporno, saj smo snemali že drugi dan po zmagi na MMS, tako da smo spali samo nekaj ur. Zjutraj so nas naložili v avtodom in nas odpeljali proti Novigradu, kjer smo najprej snemali, nato proti Umagu in nato še v Portorož,” je o snemalnem dnevu povedala Alja in dodala še mini prigodo: “Očitno smo bili tako utrujeni, da sploh nismo opazili, da je v avtodomu eden preveč, kot je dovoljeno. Pravzaprav smo to opazili šele na meji, ko nismo vedeli, kam skriti člana preveč. Tako smo ga hoteli poslati kar peš s torbo čez mejo, pa so nas vseeno spustili".

Spletno uredništvo


Najbolj brano