Ali bodo Toto danes Africo odigrali s Perpetuum Jazzile?

V Hali Tivoli bodo nocoj prvič pred slovenskih občinstvom nastopili legendarni ameriški rockerji Toto, ki slovijo po uspešnicah Africa, Hold the Line in Rosanna. Toto se trenutno mudijo na svetovni turneji, na kateri predstavljajo svoj novi album Toto XIV. Koncertno vzdušje bodo ogreli člani slovenske vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile.

V Hali Tivoli bodo nocoj prvič pred slovenskih občinstvom 
nastopili legendarni ameriški rockerji Toto.
V Hali Tivoli bodo nocoj prvič pred slovenskih občinstvom nastopili legendarni ameriški rockerji Toto. 

LJUBLJANA > Toto so album Toto XIV izdali po skoraj desetih letih od izida albuma Falling in Between iz leta 2006. Najavila sta ga singla Holy War in Orphan. Mnogi nov album primerjajo z njihovim najuspešnejšim izdelkom Toto IV iz leta 1982, na katerem sta tudi uspešnici Africa in Rosanna. Na svetovno turnejo so se rockerji podali 21. maja v Glasgowu.

Organizatorji opozarjajo, da se bo koncert začel točno ob 20. uri. Vstopnice so še na voljo za parter, obe tribuni sta razprodani..

Skupina Toto je v 38 letih delovanja prodala več kot 35 milijonov plošč in dobila šest nagrad grammy ter mesto v dvorani slavnih glasbenikov. V vseh letih so se člani uveljavili kot glasbene zvezde, ki so si zgradile lastno kariero. Kot glasbeniki, avtorji in producenti so sodelovali z največjimi imeni glasbe, med njimi z Michaelom Jacksonom, Rogerjem Watersom, Ringom Starrjem, Carlosom Santano, Ericom Claptonom in Rodom Stewartom.

Perpetuum Jazzile bodo v Tivoliju ogreli ozračje in izvedli tudi priredbo uspešnice Africa, s katero so se proslavili. Steve Lukather iz zasedbe Toto je na vprašanje, če bodo skladbo Africa zaigrali skupaj s predskupino, odgovoril: "Po ta odgovor boste morali priti na koncert."

STA


Najbolj brano