Adele ne bi več nastopala

Britanska pevka Adele je v intervjuju za Vanity Fair spregovorila o svoji borbi z depresijo in o tem, da je nastopanje pred občinstvom ne veseli več.

“Vesela bi bila, če mi nikoli več ne bi treba  na turnejo,” je 
Adele  povedala v intervjuju za revijo Vanity Fair.
“Vesela bi bila, če mi nikoli več ne bi treba na turnejo,” je Adele povedala v intervjuju za revijo Vanity Fair. 

“Vesela bi bila, če mi nikoli več ne bi treba na turnejo,” je prejemnica številnih grammyjev povedala za revijo Vanity Fair. Edino veselje, ki ji ga prinaša koncertiranje, je, da vidi vse svoje podpornike, za denar pa ji ni mar, je dodala. Glasbo bi še naprej ustvarjala in snemala albume, nastopom pa bi se z veseljem izognila.

Adele je še priznala, da se je že od desetega leta svoje starosti, ko ji je umrl dedek, sosočala z depresijo. “Imam zelo temno plat, zelo dovzetna sem za depresijo, z lahkoto zapadem vanjo,” je dejala. Nazadnje je imela težave s poporodno depresijo po rojstvu sina Angela, odkar jo je prebrodila, pa so turobni občutki izginili. Odtlej je tudi opustila kajenje in se skoraj popolnoma odrekla alkoholu. Tudi zato, pravi, njene prihodnje pesmi ne bodo tako dobre, kot tiste, ki jih je napisala za album 21 v obdobju, ko je pogosto posegala po alkoholu.

Spletno uredništvo


Najbolj brano