Znak je odbil v drugi avto

Pri Batujah se je včeraj zgodila nenavadna nesreča. Voznik je zadel v prometni znak, ga zlomil in odbil naravnost v nasproti vozeče vozilo. Pri padcu z motorjem pa si je v nedeljo popoldne Ljubljančan zlomil obe nogi.

Pri odcepu za Laže je motorist nesrečno padel in si zlomil oba 
gležnja. Foto: Zgrs Sežana
Pri odcepu za Laže je motorist nesrečno padel in si zlomil oba gležnja. Foto: Zgrs Sežana

GORIŠKA > Včeraj, nekaj minut pred sedmo uro zjutraj, je 75-letni voznik avtomobila vozil iz Sela proti Batujam. Tik pred Batujami je pred cestnim otokom trčil v prometni znak, ki ga je odtrgalo in odbilo v levo. Znak je zadel naravnost v avto 40-letnega voznika, ki je takrat pripeljal nasproti. V nesreči se ni nihče poškodoval, policisti pa so starejšemu vozniku napisali položnico za plačilo kazni.

Le nekaj minut po polnoči je včeraj počilo v kraju Lokvica, na nekdanjem mejnem prehodu. 21-letna voznica je vozila iz Opatjega sela mimo nekdanjega mejnega prehoda proti Italiji. Zaradi prehitre vožnje je njen avto na mokri cesti zaneslo v desno na travnato brežino, kjer se je z avtom prevrnila in obstala na strehi. Mlada voznica se je k sreči le laže poškodovala. Poškodbe so ji oskrbeli novogoriški zdravstveni reševalci, novogoriški poklicni gasilci pa so jim pri tem pomagali, razsvetljevali so kraj nesreče in avto povlekli na cesto ter ga postavili na kolesa.

V nedeljo popoldne je na stari glavni cesti med Senožečami in Razdrtim, pri odcepu za Laže, z motorjem padel 49-letni Ljubljančan. Očitno je v ovinek pripeljal prehitro, padel in zdrsnil po cesti. Pri tem si je zlomil oba gležnja in poškodoval ramena, zato so ga sežanski reševalci odpeljali na zdravljenje v izolsko bolnišnico.

Ob nesreči so pomagali tudi senožejski prostovoljni in sežanski poklicni gasilci. Policisti so za motorista odredili strokovni pregled, ki bo pokazal, ali je vozil pod vplivom alkohola. DC


Najbolj brano