Zgorela avto in človek v njem

Okrog polnoči je na parkirišču blizu vasi Temljine na Tolminskem gorelo osebno vozilo. Vozilo je v celoti zgorelo, v njem pa tudi ena oseba na voznikovi strani. Gasilci PGD Kneža so požar dokončno pogasili. Kriminalistična preiskava še vedno poteka, identiteta osebe bo znana po opravljenem identifikacijskem postopku.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

TOLMIN > Ob 00.17 je Regijski center za obveščanje obvestil policiste OKC Policijske uprave Nova Gorica o požaru osebnega avtomobila na območju naselja Temljine v Baški grapi na Tolminskem. Na kraj požara so napotili tudi gasilce PGD Kneža, ki so požar dokončno pogasili. Osebno vozilo je v celoti pogorelo, v njem pa tudi ena oseba na voznikovi strani.

Z ogledom kraja tragičnega dogodka so policisti ugotovili, da je pogorelo osebno vozilo bilo približno en kilometer od naselja Kneža v smeri vasi Grahovo ob Bači, približno pet metrov od regionalne ceste, na desni strani večjega makadamskega izogibališča. Kriminalistična preiskava v zvezi z okoliščinami najdbe za zdaj še neznanega zoglenelega trupla še vedno poteka. Identiteta osebe bo namreč znana po opravljenem identifikacijskem postopku.

Dežurni preiskovalni sodnik bo odredil sodno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. Na kraju dogodka je bil tudi zdravnik Zdravstvenega doma Tolmin, ki je lahko le potrdil smrt človeka.

Več o vzrokih smrti bo znano po opravljeni sodni obdukciji, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Spletno uredništvo


Najbolj brano