Zemlja zasula delavca

Danes okoli 10.45 se je v Stari Gori pripetila delovna nesreča, v kateri je življenje izgubil 39-letni delavec. Drugega predvidoma hudo poškodovanega delavca so s helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center, so sporočili z novogoriške policijske uprave.

Danes dopoldne  se je v  Stari Gori pripretila delovna nesreča, v kateri je življenje izgubil 39-letni delavec. Foto: Leo Caharija
Danes dopoldne se je v Stari Gori pripretila delovna nesreča, v kateri je življenje izgubil 39-letni delavec. Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > Delavci enega od podjetij so izvajali dela na podpornem zidu ob cesti v Stari Gori. Medtem se je večja gmota zemljine iz zaenkrat še neznanega vzroka usula z brežine in pod seboj pokopala dva delavca, stara 39 in 25 let.

39-letni delavec je na kraju podlegel poškodbam. Drugega predvidoma hudo poškodovanega delavca so reševalci s helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

V zvezi z delovno nesrečo s smrtnim izidom so policisti poleg preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča in pristojnega novogoriškega Okrožnega državnega tožilstva obvestili tudi pristojno delovno inšpekcijsko službo, ki so se udeležili kraja delovne nesreče. Okoliščine tragične delovne nesreče policisti in novogoriški kriminalisti še preiskujejo.

NR


Najbolj brano