Zbil pešca, ki sta prečkala cesto izven prehoda za pešce

Pešca, stara 55 in 53 let, sta včeraj pozno popoldne v Vanganelu prečkala cestišče izven prehoda za pešce, ko je vanju trčil voznik osebnega avtomobila. Poškodovana so odpeljali v izolsko bolnico, sledi jima plačilni nalog.

Fotografija je simbolična. Foto: Ilona Dolenc
Fotografija je simbolična. Foto: Ilona Dolenc

PRIMORSKA > V Piranu je nekdo vlomil v restavracijo ter ukradel blagajniški minimum in nekaj cigaret.

Mopeda za 100 odstotkov presegata dovoljeno hitrost

V Luciji so včeraj zasegli mopeda 16-letnemu domačinu in 21-letnemu Pirančanu, ker vozili presegata dovoljeno hitrost za 100 odstotkov. Sledi jima obdolžilni predlog.

Trčil in pobegnil

Včeraj popoldne je 52-letnik obvestil policiste, da je v Zagorju vanj trčil voznik terenskega vozila in odpeljal proti Knežaku. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil in s kraja pobegnil 58-letnik, ki so ga izsledili v Šembijah. Izdali so mu plačilni nalog zaradi neregistriranega vozila, začasno odvzeli vozniško dovoljenje, sledi mu še obdolžilni predlog.

Z mopedom v montažni plastični robnik

46-letni voznik neregistriranega mopeda iz Sv. Petra je sinoči vozil od Lucije proti Sečovljam. V Seči je trčil v montažni plastični robnik z označbami in padel. Huje poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnico. Policisti so mu odredili strokovni pregled za alkohol. Sledi mu obdolžilni predlog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano