Zbežal na rolki

V torek popoldne se je v Novi Gorici zgodila nenavadna nesreča, ko je 20-letnik na rolki na cesti trčil v avto in zbežal. Kasneje so ga policisti odkrili in ga kaznovali. Pri Pivki pa je pred policisti bežal 32-letnik iz okolice Pivke, ki je vozil brez dovoljenja in z ukradenimi tablicami.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

NOVA GORICA, SELCE > V sredo popoldne so policiste klicali iz Kidričeve ulice v Novi Gorici, kjer je 20-letni mladenič na rolki prečkal cesto in bil pri tem tako hiter, da je trčil v avto, s katerim se je po ulici peljala 23-letna voznica. Po trčenju mladenič ni ustavil, ampak je na rolki zbežal s prizorišča. Policisti so ga ujeli kasneje in ga zaradi kršitve pravil cestnega prometa kaznovali.

Veliko višja kazen pa bo doletela 32-letnika iz okolice Pivke, ki so ga policisti v torek popoldne opazili v alfi romeo z ljubljanskimi tablicami. Ker ga policisti dobro poznajo, so ga hoteli ustaviti, vendar se ni zmenil za njihova opozorila in je odpeljal proti Selcam. Policisti so zapeljali za njim in ga uspeli ustaviti šele pri trgovini Intarzija pred Prestrankom.

Ugotovili so, da vozi brez vozniškega dovoljenja, da ima na avtu nameščene ukradene tablice ter kaže znake omamljenosti. Odredili so mu strokovni pregled, ki ga je odločno odklonil, zasegli pa so mu tudi avto. Čaka ga obtožilni predlog. DC


Najbolj brano