Zasegli predelan moped

Danes zjutraj so policisti v Kopru vozniku iz Dekanov zasegli moped zip 25, ker je predelan in dosega hitrost 64 kilometrov na uro. Sledi mu obdolžilni predlog.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > Včeraj ob 14.35 se je zgodila hujša prometna nesreča v Bertokih. Policisti so ugotovili, da jo je povzročila 47-letna voznica avtomobila iz okolice Kopra, ki je zaradi nepravilnega premika z vozilom pri vzvratni vožnji iz parkirnega boksa pred vhodom v vrtec trčila v peško, 81-letno domačinko, ki je hodila po pločniku od trgovine v Bertokih proti vrtcu. Pri padcu si je peška zlomila zapestje in doživela pretres možganov. Prometna nesreča se obravnava kot kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Kombi se je prevrnil na bok

Včeraj ob 17.21 je v Hraščah pri Postojni 37-letni voznik avtomobila pričel prehitevati kombi, ki ga je peljal 31-letni voznik, ki je že zavijal v levo. V trčenju se je kombi prevrnil na bok. Povzročitelj se je v nesreči lažje poškodoval, izdan mu je bil plačilni nalog.

Brez vozniškega dovoljenja

Včeraj ob 23. uri so policisti na koncu izolske obvoznice ustavili 43-letnega voznika avtomobila, ki nima vozniškega dovoljenja. Zasegli so mu vozili, sledi mu obdolžilni predlog. Včeraj ob 23.17 so policisti v Kopru zasegli avto 32-letnemu vozniku, ki nima vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Včeraj ob 0.36 so policisti na cesti za Triban ustavili avto, ki ga je vozil voznik iz Idrije. Alkotest mu je pokazal 1,04 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Vozil je brez vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Motorist je padel

Včeraj ob 23.14 so policiste obvestili, da je v Kopru padel motorist. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je državljan Bolgarije, ki začasno prebiva v Kopru, vozil z motorjem po kolesarski stezi od Kopra proti železniški postaji in padel na pločniku. Nezavestnega so odpeljali v izolsko bolnišnico. Odrejen mu je bil strokovni pregled za alkohol, mamila in zdravila. Po ugotovljenih poškodbah in analizi strokovnega pregleda sledi ustrezen ukrep.

Spletno uredništvo


Najbolj brano