Zapeljal v garažo in se huje poškodoval

Včeraj ob 19.44 so policiste obvestili, da je 65-letni voznik avtomobila v naselju Slope zaradi nepravilne smeri vožnje zapeljal v garažo. V nesreči se je huje poškodoval, odpeljali so ga v izolsko bolnišnico. Odrejen alkotest mu je pokazal 0,31 milirgama alkohola na liter izdihanega zraka. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > V Parecagu je včeraj okoli 15. ure nekdo vlomil v hišo in jo pregledal. Pri tem je ukradel 300 hrvaških kun in sedem kosov zlatnine, v skupni vrednosti približno 200 evrov.

Okradli so jo na vlaku

Nekdo je včeraj med 15.25 in 18.15 na vlaku, ki je vozil na relaciji Ljubljana-Koper, izkoristil nepazljivost državljanke Srbije in ji ukradel torbico, v kateri je imela mobilni telefon, potni list, bančno kartico in 180 evrov. Oškodovana je za 300 evrov.

Avto so mu zasegli

Včeraj ob 21.54 so policisti v Bertokih zasegli avto vozniku iz Škocjana, ki nima poseduje vozniškega dovoljenja, vozilo pa je neregistrirano. Sledi mu obdolžilni predlog.

Avto na strehi na avtocesti

Ob 0.39 so policiste obvestili, da je na avtocesti proti Ljubljani, 200 metrov pred počivališčem Studenec, avto na strehi. Na kraju so policisti ugotovili, da je 23-letna voznica zapeljala mimo odbojne ograje na nabrežino in se prevrnila na streho. Voznici, ki je po nesreči tožila za bolečinami v gležnju (kasneje so jo odpeljali v izolsko bolnišnico), so odredili alkotest, ki je pokazal 0,44 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Izdali so ji plačilni nalog in ji začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Promet je bil ponovno popolnoma sproščen ob 2.39.

Prometna nesreča na Šmarski cesti

Ob 1.52 so policisti na Šmarski cesti naleteli na prometno nesrečo, v kateri je bil samoudeležen 24-letni domačin z avtomobilom. Vozil je od Dragonje proti Šmarjam in zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal s ceste. Poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico, zanj so odredili strokovni pregled na mamila, zdravila in alkohol. Cesta je bila ponovno odprta ob 3.55.

Spletno uredništvo


Najbolj brano