Zaletel se je v pešakinjo in pobegnil

Sinoči okrog 22.20 je na poti za pešce in kolesarje ob morju med Izolo in Koprom voznik kolesa ali mopeda trčil v pešakinjo in pobegnil. Policija poziva voznika, naj se zglasi na policijski postaji, vse, ki bi kaj vedeli o nesreči pa, da to sporočijo na 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Sinoči okrog 22.20  je na poti za pešce in kolesarje  med Izolo 
in Koprom voznik kolesa ali mopeda trčil v pešakinjo in 
pobegnil. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Sinoči okrog 22.20 je na poti za pešce in kolesarje med Izolo in Koprom voznik kolesa ali mopeda trčil v pešakinjo in pobegnil. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > Včeraj okrog 22.20 se je na poti za pešce in kolesarje ob morju med Izolo in Koprom zgodila prometna nesreča s pobegom voznika kolesa ali mopeda, najverjetneje sive barve.

Ženski sta hodili od Izole proti Kopru. Blizu Moleta pri Žusterni ju je dohitel voznik mopeda in z vozilom, kljub zaviranju, trčil v hrbet ene od njiju. Padla je na tla in se laže poškodovala. Po trčenju v pešakinjo je padel tudi voznik. Vstal je, dvignil vozilo, zaprosil ženski, naj o dogodku ne obvestita policije, nato pa se odpeljal naprej proti Kopru.

Policisti pozivajo voznika kolesa ali mopeda, da se zglasi na najbližji policijski enoti. Vse, ki bi kaj vedeli o prometni nesreči, pa prosijo, da to čim prej sporočijo policiji na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Spletno uredništvo


Najbolj brano