Zakrivil nesrečo in zbežal, policisti so ga našli doma

Ob 19.14 so policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči v Kopru, s katere je povzročitelj pobegnil. Trčil je v vozilo 35-letne Koprčanke, katero je odbilo še v vozilo pred njo, in odpeljal naprej. 35-letnega povzročitelja so policisti nato dobili doma, prav tako tudi poškodovano vozilo.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > Alkotest se je ustavil pri 0,76 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Z rezultatom se ni strinjal, zato so mu policisti odredili strokovni pregled.

Izginilo kolo, vredno 4200 evrov

Na Premu so neznanci vlomili v stanovanjsko hišo. Iz zaklenjene sobe so ukradli cestno kolo znamke willier, vredno 4200 evrov.

Zaletel se je v usmerjevalne stožce

Včeraj nekaj minut pred 18. uro se je na hitri cesti H4 med Selom in Vogrskim zgodila prometna nesrela, v kateri je bil udeležen 57-letni voznik osebnega avtomobila, državljan Hrvaške. Hrvaški voznik je vozil po hitri cesti iz smeri Vrtojbe proti Selu in na delu ceste, kjer potekajo dela, ni upošteval prometne signalizacije, zaradi česar se je zaletel v usmerjevalne stožce na prehitevalnem pasu. Prometni policisti so mu izdali plačilni nalog.

Včeraj popoldne se je na lokalni cesti na območju naselja Vrtoče zgodila še ena prometna nesreča. 65-letni voznik avtomobila je vozil iz smeri Vrtoč proti naselju Miren. Med vožnjo je voznik zapeljal levo izven vozišča in se zaletel v obcestno drevo. V prometni nesreči si je poškodoval glavo, nastala je tudi materialna škoda na vozilu. Tudi tega voznika so policisti kaznovali s plačilnim nalogom.

Spletno uredništvo


Najbolj brano