Zagorelo v bloku v Novi Gorici, evakuirali stanovalce

Danes okoli 10. ure je v stanovanjskem bloku v Novi Gorici zagorelo v elektro omari. Gasilci JZGRD Nova Gorica so pogasili ogenj, evakuirali več stanovalcev in prezračili prostore. Škoda je nastala na elektro omarci.

Danes okoli 10. ure je bil Urad RS za zaščito in reševanje obveščen o požaru  v stanovanjskem bloku v Cankarjevi ulici v Novi Gorici. Foto: Leo Caharija
Danes okoli 10. ure je bil Urad RS za zaščito in reševanje obveščen o požaru v stanovanjskem bloku v Cankarjevi ulici v Novi Gorici. Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Malo pred 8. uro pa so v Rutu v občini Tolmin gasilci PGD Rut-Grant v stanovanjski stavbi pogasili dimniški požar.

Trčil v drevo, dva poškodovana

Danes okoli 5. ure se je pri Materija v občini Hrpelje - Kozina voznik z osebnim vozilom zaletel v drevo. Posredovali so gasilci PGD Materija in ZGRS Sežana, ki so izvajali požarno in prometno varovanje, osvetljevali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč ekipi NMP Sežana pri oskrbi in prenosu dveh poškodovanih oseb.

Vozilo zdrsnilo s ceste

Včeraj malo po 19. uri je na lokalni cesti Podbrdo-Porezen v občini Tolmin osebno vozilo zdrsnilo s ceste in obstalo na boku. Poškodovanih ni bilo. Gasilci PGD Tolmin so s pomočjo vitla postavili osebno vozilo na kolesa in poskrbeli za njegov odvoz. Na kraju nesreče so poskrbeli še za nevtralizacijo manjše količine razlitih motornih tekočin.

NR


Najbolj brano