Zagorelo pod pnevmatiko

Danes dopoldne je na dvorišču pred hišo v enem od naselij v Goriških Brdih zagorelo pod pnevmatiko avtomobila znamke citroen. Ogenj se ni razširil, se je pa poškodovala pnevmatika. Policisti okoliščine še preiskujejo in bodo v zvezi z omenjeno zadevo glede na zbrana obvestila in ugotovljena dejstva podali ustrezen ukrep.

Danes dopoldne je  na dvorišču pred  hišo v enem od naselij v 
Goriških Brdih  zagorelo pod pnevmatiko  avtomobila.  Foto: Leo Caharija
Danes dopoldne je na dvorišču pred hišo v enem od naselij v Goriških Brdih zagorelo pod pnevmatiko avtomobila.  Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Včeraj ob 13.18 uri je bila policija obveščena o delovni nesreči v vasi Soča na Bovškem, kjer se je poškodoval 67-letni moški. Spodneslo ga je z lestve, ki jo je prislonil na prizidek ob hiši in padel približno dva metra globoko ter pri si pri tem najverjetneje zlomil golen in nadlahtnico. Po nudeni prvi pomoči so kasneje člani dežurne ekipe HNMP s policijskim helikopterjem prepeljali poškodovanega v šempetrsko bolnišnico. Bovški policisti so tujo krivdo izključili in bodo o zadevi s pisnim poročilom obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prometna nesreča v križišču

Danes ob 8.22 je bila policija obveščena o prometni nesreči na območju naselja Gonjače v Občini Brda. 50-letni voznik avtomobila je vozil iz smeri naselja Kojsko proti križišču za Vrhovlje. Pred križiščem je zapeljal nekoliko levo, v tistem trenutku pa je v nasprotni smeri pravilno pripeljala 28-letna voznica avtomobila. Vozili sta trčiki, v prometni nesreči je nastala materialna škoda. Policisti so 50-letnemu vozniku izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča na hitri cesti

Včeraj ob 16.51 so bilinogovoriški policisti obveščeni o prometni nesreči na hitri cesti Razdrto-Vipava, takoj za drugim tunelom, v kateri sta bila udeležena voznika tovornega vozila in avtomobila. Prometna nesreča se je zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja 41-letnega madžarskega voznika tovornega vozila, ki je oplazil avtomobil, s katerim se je peljal 60-letni voznik. V prometni nesreči se nihče ni poškodovanl, nastala je materialna škoda. Policisti so madžarskemu vozniku tovornega vozila izrekli globo, ki jo je plačal na kraju.

Prometna nesreča na bencinskem servisu

Včeraj ob 21.18 so policiste obvestili o prometni nesreči na bencinskem servisu v Šempetru pri Gorici, v kateri sta bili udeleženi dve tovorni vozili. Ugotovljeno je bilo, da je 54-letni voznik tovornega vozila, državljan Slovaške, zaradi vožnje preveč desno z zadnjim delom prikolice oplazil zadnji del parkiranega tovornega vozila. V prometni nesreči nihče ni bil poškodovan. Policisti so slovaškemu vozniku izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano