Zagorele deske gradbenega odra

Danes ob 7.35 je bila policija obveščena, da so v Idriji iz neznanega vzroka zagorele deske gradbenega odra. Požar so kasneje pogasili gasilci PGD Idrija. Zaradi požara je nastala materialna škoda v višini približno 150 evrov.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > V zvezi z omenjeno zadevo so policisti obvestili tudi preiskovalno sodnico in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Odgovorna oseba podjetja je odstopila od predloga za pregon suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, zato bodo idrijski policisti v zvezi z obravnavanim primerom s pisnim poročilom obvestili novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Poškodoval pokrov motorja, razbil steklo

Včeraj ob 14.14 uri so policiste obvestili o poškodovanju parkiranega avtomobila znamke renault kangoo na Kidričevi ulici v Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec poškodoval pokrov motorja vozila, odstranil brisalec in razbil sprednje vetrobransko steklo. S tem je nepridiprav lastniku povzročil za približno 500 evrov škode. Na podlagi predloga za pregon s strani oškodovanke bodo novogoriški policisti na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

Prav tako so bili policisti danes dopoldne obveščeni o poškodovanju parkiranega neregistriranega avtomobila znamke BMW v Novi Gorici. Nepridiprav je pred kratkim pristopil do omenjenega vozila in z neznanim predmetom udaril po vetrobranskem steklu in pokrovu motorja. Ker je prijavitelj umaknil predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, bodo novogoriški policisti v zvezi z obravnavanim primerom s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Sumijo, da gre za heroin

Včeraj zgodaj zvečer so policisti v Novi Gorici 31-letni ženski, državljanki Italije, v postopku zasegli PVC vrečko z manjšo količino snovi, za katero so policisti posumili, da gre za prepovedano drogo (heroin). Če bo nadaljnja analiza potrdila, da gre v obravnavanem primeru za prepovedano drogo, bodo policisti zoper državljanko Italije uvedli hitri postopek z odločbo.

Trk na parkirišču

Včeraj ob 12. uri so policiste obvestili o prometni nesreči v Novi Gorici, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Ugotovljeno je bilo, da je neznana voznica avtomobila znamke renault clio trčila v drugo osebno vozilo, ki je bilo parkirano na enem od parkirišč, in povzročila poškodbo na drugem osebnem vozilu. Neznana voznica je po trčenju s kraja odpeljala, ne da bi oškodovancu nudila svoje podatke. Ko bodo novogoriški policisti izsledili zaenkrat še neznano voznico avtomobila, bodo zoper njo zaradi kršitve prometne zakonodaje ustrezno ukrepali.

Prekratka varnostna razdalja

Včeraj ob 14.34 uri je bila policija obveščena o prometni nesreči v semaforiziranem križišču v Kromberku pri Novi Gorici, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Policisti so ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje 74-letnega voznika avtomobila, ki je s sprednjim delom vozila trčil v zadnji del osebnega avtomobila, ki ga je vozila 28-letna voznica. Na srečo nihče od udeležencev prometne nesreče ni bil poškodovan. Policisti so starejšemu vozniku avtomobila izdali plačilni nalog.

Vijugal po cesti

Ob 20.25 uri so policisti ustavili 54-letnega voznika avtomobila iz Divače, ki je z vozilom vijugal po cesti iz smeri Kopra. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola (0,67 miligrama alkohola na liter izdihanega raka). Srečal se bo s sodnikom.

Izginilo kolo z motorjem

V noči na sredo je bilo v Kopru ukradeno kolo z motorjem znamke yamaha aerox, 50 ccm, belo-modre barve, reg. številke KPDK-50.

NR


Najbolj brano