Za 18-letnega skuterista so bile poškodbe prehude

Sinoči malo po 20. uri se je v Srgaših nad Koprom zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 18-letni voznik skuterja. Ponoči je v izolski bolnici žal izgubil boj za življenje.

Sinoči malo po 20. uri se je v Srgaših nad Koprom zgodila 
prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 18-letni 
voznik skuterja. Ponoči je v izolski bolnici žal izgubil boj za 
življenje. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Sinoči malo po 20. uri se je v Srgaših nad Koprom zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 18-letni voznik skuterja. Ponoči je v izolski bolnici žal izgubil boj za življenje. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

SRGAŠI > Včeraj ob 20.07 je koprska policija dobila obvestilo o hujši prometni nesreči v Srgaših pri Šmarjah. 18-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem piaggio zip 25 iz Šalare se je vključeval iz bencinskega servisa pred Srgaši levo, proti Dragonji. Pri tem je zapeljal na smerni otok med voziščema, ki ni namenjen vožnji vozil, in vozil po tem otoku. Iz nasprotne smeri iz Dragonje prot Kopru je pripeljal 46-letni voznik osebnega avtomobila iz Trsta, ki je nameraval zapeljati desno na bencinski servis. Pri tem je prav tako z levimi kolesi zapeljal na otok, po katerem je vozil 18-letnik. Z vozili sta čelno trčila na sredinskem otoku.

18-letnik, ki ni imel varnostne čelade, se je pri padcu hudo poškodoval. Odpeljali so ga v izolsko bolnico, od koder so policijo danes obvestili, da je ponoči umrl.

Spletno uredništvo


Najbolj brano