S Popovičem naj bi želeli fizično obračunati

Po včerajšnjem soočenju županskih kandidatov v portoroškem hotelu je posredovala policija. Okoli 21.30 so se odzvali na klic, saj je v hotel prišlo nekaj ljudi, ki naj bi z Borisom Popovičem želeli fizično obračunati, izrečenih je bilo tudi nekaj ostrih besed.

V hotel, kjer je včeraj potekalo  soočenje županskih kandidatov,  je prišlo    nekaj oseb, ki so z Borisom Popovičem skušale fizično obračunati Foto: Facebook/Radiocapris
V hotel, kjer je včeraj potekalo soočenje županskih kandidatov, je prišlo nekaj oseb, ki so z Borisom Popovičem skušale fizično obračunati Foto: Facebook/Radiocapris

PRIMORSKA > Policisti so Borisa Popoviča, ki se je počutil vznemirjenega, pospremili iz hotela. Nekatere kršitelje so izsledili že zvečer in z njimi opravili razgovore, nekaj razgovorov pa morajo za razjasnitev okoliščin še opraviti. Po vseh zbranih ugotovitvah bodo policisti ustrezno ukrepali.

Policijo je poklical Popovič, danes poroča Delo in dodaja, da so Popovič in več njegovih privržencev za dogodek obtožili portoroškega podjetnika Vejsila Hota, ki pa je vse očitke odločno zavrnil in skupaj s pričami zatrdil, da se je on nahajal daleč stran od župana Popoviča. To je potrdila tudi piranska podžupanja Meira Hot in dodala, da je bila gneča pri izhodu iz dvorane običajna. Za Delo je še dejala, da so Popovič in njegovi privrženci dogodek inscenirali. Popovič pa je dejal, da je neki drug varnostnik preprečil fizični napad nanj, poroča Delo.

Peter Bossman je v današnji izjavi za javnost sporočil: “O tem, kaj, zakaj in ali sploh se je kaj zgodilo, nismo seznanjeni. Pričakujemo pa, da bo primer rešen hitro, saj so celotno soočenje kandidatov posnele kamere. Video zapis bo potrdil dejstvo, da v ta domnevni incident Socialni demokrati nismo bili vpleteni. Niti posredno niti neposredno.”

NR


Najbolj brano