Z ukradenim motorjem in omamljen na pot

V petek zvečer so policisti v Tribanu so ustavili 47-letnega voznika motorja znamke piaggio liberty z italijanskimi registrskimi tablicami. V postopku so policisti ugotovili, da je motor ukraden, in sicer 1. 12. 2016 v Trstu. Vozilo so mu zasegli. Voznik je opravlil tudi hitri test za ugotovitev prisotnosti mamil, ki je bil pozitiven.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > Strokovni pregled je odklonil. Izdali so mu plačilni nalog za vožnjo brez izpita in brez čelade, za vožnjo brez čelade so oglobili tudi sopotnika. Vozniku sledi še kazenska ovadba.

Končal v jarku

V petek ob 23.14 je 42-letni voznik kombija na cesti Lucija-Seča (Vinjole) zapeljal v jarek. Vzrok je razkril alkotest. Voznik je napihal 0,94 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.

Nepridiprava so v kombiju pričakali ključi

Nekdo je izpred enega od podjetij v Dekanih ukradel kombi znamke renault master, bele barve, reg. št. KPNS-976. Tat ni imel težkega dela, saj so ga v kombiju pričakali ključi. V vozilu so bili vsi dokumenti, vredno pa je približno 2000 evrov.

Ankarančanu v trgovini ukradli denarnico

V petek popoldne je Ankrančan policistom prijavil, da mu je nekdo v trgovini ukradel denarnico s plačilnimi karticami, s pomočjo katerih so kasneje dvignili denar (skupaj 450 evrov). Policisti intenzivno zbirajo obvestila.

V Sežani izginilo kolo

V Sežani je v zadnjih dveh tednih nekdo vlomil v klet v Sežani, iz katere je odnesel gorsko kolo znamke focus super bud 2.0., ki je vredno 1200 evrov.

Vlomilci na delu

V noči iz sobote na nedeljo je nekdo vlomil v klet v Dekanih. Lastniku je ukradel dve motorni žagi znamke husquarna, ki sta vredni 500 evrov. Vlomili so tudi v klet v Izoli in lastnici odnesli kolo znamke trek, vredno 650 evrov.

V Krepljah pri Sežani je nekdo vlomil v hišo. Pregledal je hišo, nato pa ukradel več kosov zlatega nakita in gotovino. Lastniki so oškodovani za približno 1300 evrov.

V isti noči je nekdo vlomil tudi v hišo v Veliki Bukovici pri Ilirski Bistrici. Odnesli so prav tako zlatnino in 1200 evrov.

90-letnik trčil v drevo

Danes ob 3.13 je na stari cesti Razdrto-Postojna 90-letni voznik z osebnim avtomobilom trčil v drevo. Po prvih podatkih je laže poškodovan, reševalci so ga odpeljali v ljubljanski klinični center.

Vlom v bencinski servis v Komnu

Ob 5.13 se je sprožil alarm v komenskem bencinskem servisu. Na kraju so policisti ugotovili, da je nekdo vlomil v objekt, vse razmetal, iz prodajalne pa ukradel večje število različnih znamk cigaret.

Odnesel tudi tri pakete piva

Ponoči je nekdo vlomil v enega od izolskih lokalov. Ukradel je predal blagajne, v katerem je bila gotovina, in tri pakete piva.

Spletno uredništvo


Najbolj brano