Z motorjem je divjal 161 kilometrov na uro

Na Vipavskem je voznik avta prehitra vožnja pripeljala naravnost v zadnji del traktorja, pri Kozini pa je divjanje po cesti motorista najprej stalo visoke kazni, nato pa še motorja. Ker ni hotel nehati voziti, čeprav so mu vzeli dovoljenje, so mu policisti vzeli motor.

Fotografija je simbolična. Foto: Danijel Cek
Fotografija je simbolična. Foto: Danijel Cek

PRIMORSKA > 42-letnemu motoristu so policisti v nedeljo na stari glavni cesti med Kozino in Kačičami z radarjem namerili kar 161 kilometrov na uro, čeprav bi lahko vozil najhitreje 90 kilometrov na uro. Začasno so mu vzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo, kar pa motorist ni upošteval, zato so ga ustavili še enkrat in mu zasegli motor. Po zasegu je vendarle odnehal, ker pač ni imel več s čim noreti po cesti.

Včeraj dopoldne se je na cesti med Selom in Črničami v Vipavski dolini zgodila nesreča, ko je 80-letni voznik osebnega vozila na ravnem delu ceste dohitel 76-letnega voznika na traktorju. Očitno je voznik z avtom vozil prehitro ali pa je spregledal traktorista in se je z avtom zaletel v zadnji del traktorja. V nesreči sta se oba laže poškodovala, utrpela sta več udarcev in odrgnin, k sreči pa se je nesreča iztekla brez hujših posledic. Voznik avta si je prislužil kazen.

DC


Najbolj brano