• Po prevračanju je vozilo obstalo pod cesto, voznika pa ob 
prihodu gasilcev in policistov ni bilo več tam.
    Po prevračanju je vozilo obstalo pod cesto, voznika pa ob prihodu gasilcev in policistov ni bilo več tam.
    Foto: Pgd Materija

Z golfom zapeljal s ceste in odkorakal

četrtek, 12. oktober 2017, 14:50

Včeraj, nekaj minut pred 8. uro, so policiste in gasilce obvestili, da je s ceste med Materijo in Markovščino zapeljal voznik črnega avtomobila. Peljal je od Kozine proti Obrovu in očitno izgubil nadzor nad vozilom, zapeljal po strmem pobočju in se z vozilom prevračal.

MATERIJA > Ko so na kraj nesreče prihiteli policisti in gasilci iz PGD Materija, pa tam ni bilo nikogar. Gasilci so protipožarno zavarovali kraj nesreče, na avtomobilu izklopili vire energije in pregledali okolico, da bi ugotovili, ali so voznik in njegovi morebitni sopotniki še kje v bližini. A tam ni bilo nikogar. Na intervenciji je sodelovalo šest gasilcev PGD Materija. Proti Materiji so hiteli tudi gasilci iz sežanskega zavoda za gasilno in reševalno službo. Ko so na prizorišču nesreče ugotovili, kaj se je zgodilo, pa so jih še pravočasno ustavili.

Na koprski policijski upravi so pojasnili, da so že ugotovili, kdo je lastnik črnega golfa variant. Nesreča se je verjetno zgodila že ponoči, zakaj je voznik odkorakal in avto pustil kar pod cesto, pa lahko le ugibamo.

SP


Povej naprej: