Z dvorišča zapeljal na cesto in trčil v motor

Včeraj popoldan je 54-letnik iz Šempasa vozil motorno kolo od Ilirske Bistrice proti Ribnici. V Gornji Bitnji je takrat z dvorišča stanovanjske hiše speljal 26-letnik z osebnim avtomobilom in mu izsilil prednost. S prednjim delom svojega vozila je trčil v prednje kolo motornega kolesa. Motorist je padel in se laže poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Policisti so včeraj ob 9.30 v Izoli ustavili kolo s pomožnim motorjem znamke piaggio, tip zip 25 4T, ki ga je vozil 15-letni domačin. Pri preverjanju tehnične brezhibnosti vozila na tehničnem pregledu je bilo ugotovljeno, da skuter, ki po tehničnih podatkih lahko dosega hitrost 25 kilometrov na uro, dosega največjo hitrost 60 kilometrov na uro. Policisti so vozilo zasegli in spisali obdolžilni predlog.

V Luciji je nekdo s privezanega čolna v kanalu Fazan ukradel izvenkrmni motor znamke yamaha, tip F60CETL, vreden 9000 evrov.

64-letnica z avtomobilom trčila v podporni zid ob cesti

Danes ob 12.56 uri so policiste prejeli obvestilo o prometni nesreči na regionalni cesti Ajdovščina-Dobravlje. 64-letna voznica avtomobila je vozila po cesti iz smeri Dobravelj proti naselju Cesta. Na ravnem delu vozišča je zapeljala na nasprotni vozni pas in nato trčila v kamnit podporni zid ob cesti. Pri tem se je njeno vozilo prevrnilo na streho in obstalo na sredini vozišča. Voznica jo je odnesla z lažjimi poškodbami, policisti so ji izdali plačilni nalog.

Vlomil v audija

Včeraj popoldne je v Gradišču pri Vipavi neznani storilec vlomil v osebno vozilo znamke audi Q7, razbil steklo na zadnjih desnih vratih in iz notranjosti vozila ukradel moško torbico. V njej je oškodovanec imel različne predmete (osebne dokumente, denarnico z gotovino, bančne kartice ipd.). Lastnik je oškodovan za približno 2000 evrov.

26-letnik zapeljal na nasprotni pas

Včeraj popoldne se je zgodila prometna nesreča na regionalni cesti na območju naselja Čepovan (pri zaselku Puštale) zaradi nepravilne strani vožnje in v kateri sta bila udeležena dva voznika osebnih avtomobilov. Prometno nesrečo je povzročil 26-letni voznik osebnega vozila, ki je med vožnjo iz Grgarja proti Čepovanu zapeljal v levo v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pripeljal 30-letni voznik osebnega avtomobila. Vozili sta trčili, oba voznika pa sta bila lažje poškodovana. Reševalci so obema na kraju nesreče nudili prvo pomoč, kasneje pa so 26-letnega voznika odpeljali v šempetrsko bolnišnico. Povzročitelju prometne nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano