Z dvorišča ukradli kolo in sušilo z oblekami

V Ankaranu je včeraj nekdo izpred hiše z dvorišča ukradel žensko kolo in sušilo z oblekami. Lastnica je oškodovan za 300 evrov.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Včeraj zečer so piranski policisti obravnavali nasilje v družini. Moškemu, ki je imel že večkrat izrečeno prepoved približevanja ženi in hčerki, so ta ukrep izrekli ponovno. Odvzeli so mu prostost, sledi mu kazenska ovadba.

Ob 20.56 je 38-letni Pirančan vozil kolo s pomožnim motorjem od Lucije proti Portorožu. Med vožnjo je oplazil parkiran avtomobil, pri tem pa je padel in se lažje poškodoval. Odpeljali so ga v izolsko bolnišnico. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Kitajski državljan ni imel ustreznih dokumentov za vstop v državo

Danes nekaj minut po polnoči so policisti na območju Nove Gorice ustavili 37-letnega kitajskega voznika osebnega avtomobila znamke VW polo z italijanskimi registrskimi številkami. Pri ugotavljanju zakonitosti vstopa in bivanja v naši državi so policisti ugotovili, da omenjeni državljan Kitajske ni imel ustreznih dokumentov za vstop v našo državo. Zaradi kršitve določb Zakona o tujcih so mu izrekli globo, ki jo je poravnal na kraju. Po končanem postopku je tuji državljan zapustil območje Slovenije.

Kolesarju izsilil prednost

Danes ob 10.38 so policisti obravnavali prometno nesrečo v Goriških Brdih, v kateri se je ena oseba poškodovala. Ugotovljeno je bilo, da je 74-letni italijanski voznik avtomobila vozil iz smeri Italije proti kraju Neblo. Omenjeni voznik je zavijal in izsilil prednost 41-letnemu kolesarju, ki je pravilno pripeljal iz smeri Neblega proti sosednji Italiji. Pri tem je kolesar trčil v vozilo, padel in se lažje poškdoval. Na kraju so poškodovancu reševalci nudili zdravniško pomoč in ga kasneje odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policisti so vozniku avtomobila izrekli globo, ki jo je poravnal na kraju.

Spletno uredništvo


Najbolj brano