Z betonsko kocko razbil šolska vrata

Nenanec je med vikendom z betonsko kocko razbil glavna vhodna vrata ene izmed šol v Novi Gorici. V pritličju je izpraznil gasilni aparat in s sten potrgal slike.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > S tem je šolsko ustanovo oškodoval za približno 500 evrov. Na podlagi predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja s strani odgovorne osebe šole bodo novogoriški policisti podali kazensko ovadbo.

V državo vstopila brez ustreznih dokumentov

Včeraj popoldne so imeli policisti na območju Vrtojbe imeli v postopku 54-letnega moškega, državljana Albanije zaradi nedovoljenega prehoda notranje meje. Pri kontroli zakonitosti vstopa in bivanja v naši državi so policisti ugotovili, da tujec ni imel ustreznih dokumentov za vstop v našo državo. Izdali so mu plačilni nalog. Po končanem postopku je tuji državljan zapustil območje Slovenije.

Prav tako so policisti včeraj popoldne v Solkanu ustavili 40-letnega voznika kombija, državljana Nigerije. Pri kontroli zakonitosti vstopa in bivanja v naši državi so policisti ugotovili, da nigerijski državljan ni imel ustreznih dokumentov za vstop v našo državo. Izdali so mu plačilni nalog. Po končanem postopku je tujec zapustil Slovenije v smeri Italije.

Natočil in odpeljal, ne da bi plačal

Včeraj popoldne so bili policisti obveščeni o tatvini goriva na bencinskem servisu v Vrtojbi. Neznani voznik avtomobila ford fiesta z italijanskimi registrskimi številkami je v vozilo natočil za 20 evrov goriva in s kraja odpeljal, ne da bi poravnal računa za natočeno gorivo. Novogoriški policisti bodo v zvezi z omenjeno tatvino goriva na podlagi ugotovljenih dejstev ustrezno ukrepali.

V igralnici ostal brez telefona

Včeraj popoldne so policiste obvestili o tatvini mobilnega telefona iPhone 6 v eni od igralnic v Novi Gorici. Oškodovanec, državljan Hrvaške, je včeraj popoldne pri enem od igralnih avtomatov odložil oziroma izgubil omenjeni telefonski aparat. Kasneje je telefon našel neznanec in ga ukradel. S tem je Hrvata oškodoval za p 700 evrov. Novogoriški policisti bodo v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja Zatajitev na podlagi zbranih obvestil in drugih ugotovljenih dejstev podali ustrezen ukrep.

Prometna nesreča v Vrtojbi

Včeraj ob 12.14 je bila policija obveščena o prometni nesreči na območju Vrtojbe. Ugotovljeno je bilo, da je 60-letna voznica avtomobila zaradi neupoštevanja desnega pravila trčila v drugo vozilo. V prometni nesreči je nastala materialna škoda na vozilih. Povzročiteljici prometne nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Spor med sosedi

Včeraj popoldne so policisti v enem od naselij v širši okolici Nove Gorice obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do spora med sosedi zaradi izgradnje zidu. Policisti so jih glede zemljiških sporov napotili na zasebno tožbo. Prav tako pa so enemu udeležencu spora izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano