Z avtomobilom v odbojno ograjo in drevo

Danes nekaj minut po polnoči je 50-letni voznik osebnega vozila, državljan Švedske, vozil iz smeri Cola proti Ajdovščini. V desnem ovinku je zapeljal na levo stran vozišča ter trčil v odbojno ograjo in drevo za ograjo, kjer je vozilo tudi obstalo. Poleg policistov so bili na kraju tudi ajdovski gasilci in reševalci, ki so hudo poškodovanemu tujemu vozniku nudili zdravniško pomoč in ga nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > Danes, nekaj minut po 7. uri zjutraj, se je zgodila prometna nesreča na območju Doblarja. 28-letna voznica avtomobila je med vožnjo na cesti med Doblarjem in Ročinjem zapeljala preveč desno in z vozilom trčila v skalnati usek. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

Izginile luči s tovornjaka

Včeraj so ajdovski policisti prejeli obvestilo o tatvini luči s parkiranega tovornega avtomobila slovaških registrskih številk na bencinskem servisu na hitri cesti v Vipavi (počivališče Mlake). Neznani storilec je ponoči ukradel zadnje luči iz priklopnega vozila in tako lastniku povzročil za približno 300 evrov škode.

Spletno uredništvo


Najbolj brano