Z avtom zbila skuterista, z motorjem oplazil kolesarja

V četrtek zvečer, malo po 18. uri, se je v krožišču pri koprskem Tuš planetu v nesreči poškodoval 17-letni voznik skuterja.

 Foto: Sijan Pretnar
Foto: Sijan Pretnar

PRIMORSKA > 32-letna voznica ga je z avtom zbila na prehodu za pešce, ki ima tudi kolesarsko stezo. Policisti bodo za voznico spisali plačilni nalog, reševalci pa so poškodovanega najstnika odpeljali v izolsko bolnišnico. V Šmarjah pri Sežani se je uro zatem zgodila še ena nesreča. 51-letni italijanski motorist se je peljal od Sežane proti Šmarjam in oplazil 9-letnega otroka, ki je s kolesom pri hiši ravno prečkal cesto. Kolesar je v nesreči padel in se poškodoval. Reševalci so tudi njega odpeljali v izolsko bolnišnico. Policisti bodo oglobili njegovega očeta.

V četrtek pozno popoldne je 43-letni motorist, ki se je peljal proti Podsabotinu, po prehitevanju avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad motornim kolesom in padel. V nesreči se je laže poškodoval. V Trnovem ob Soči je v četrtek opoldne mlajša kolesarka trčila v avto 21-letnega madžarskega voznika in se pri padcu laže poškodovala. V bližini Šempasa pa so policisti oglobili 40-letnega belgijskega kolesarja, ki je kolesaril po avtocesti.


Najbolj brano