Z avtom trčil v zid in se odpeljal dalje

V petek nekaj minut pred polnočjo je v predoru Dekani v smeri proti Kopru voznik avtomobila trčil v zid. Po trku je vozil naprej proti Kopru in zavil na izvoz za Škofije. Policisti so na podlagi registrske številke avtomobila ugotovili lastnika vozila. Našli so ga pred domačimi vrati, voznik je bil namreč še v avtomobilu. Alkotest je pokazal 0,64 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > V Kopru je v petek nekdo vlomil v stanovanje in ga temeljito preiskal. Lastnikom je odnesel prenosni računalnik znamke HP in več kosov zlatnine ter potni list. Oškodovani so za 4000 evrov.

Izginilo motorno kolo

V petek zvečer je nekdo lastniku iz Babičev v Kopru izpred stanovanjskega bloka na Markovcu ukradel motorno kolo znamke derbi, tip rambla 250, reg. št. KPNN-95 in dve motoristični čeladi. Lastnik je oškodovan za 2500 evrov.

Ukradeno vozilo več mesecev samevalo na izolskem parkirišču

Izolski policisti so prejeli obvestilo, da na parkirišču na ulici Alojza Valenčiča že več mesecev stoji osebni avtomobil znamke chrysler PT cruiser z registrskima tablicama s številko CB842VV (I). Policisti so ugotovili, da je vozilo bilo septembra lani ukradeno v Italiji.

Vozila je prehitro in še pregloboko je pogledala v kozarec

V petek so sežanski policisti pridržali 49-letno voznico osebnega avtomobila, ki je prekoračila hitrost vožnje v naselju Sežana. Preizkusili so jo tudi z alkotestom, ki je pokazal 0,77 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Pijani 15-letnik padel s kolesa in se poškodoval

V noči s petka na soboto se je zgodila prometna nesreča v Izoli. 15-letnik je pri odcepu za Barede padel s kolesom in se poškodoval. Alkotest mu je pokazal 0,50 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. 15-letnika so reševalci odpeljali v izolsko bolnišnico. Sledi mu obdolžilni predlog za vožnjo pod vplivom alkohola, vožnjo brez luči in vožnjo preblizu desnemu robu.

Ni se strinjal z rezultatom alkotesta

V soboto zgodaj zjutraj so policisti v Strunjanu pri krožišču ustavili 40-letnega voznika avtomobila. Preizkusili so ga z alkotestom, ki je pokazal 0,68 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Z rezultatom se ni strinjal, zato so mu odredili še strokovni pregled v izolski bolnišnici, ki pa ga je zavrnil. 40-letnika so odpeljali na hladno, sledi mu obdolžilni predlog.

Izginil skuter

V soboto zjutraj, med 7. in 9. uro, je nekdo izpred stanovanjskega bloka na Dolinski cesti v Kopru ukradel kolo z motorjem znamke gilera runner, sivo-črno-rdeče barve, ki je vreden 800 evrov.

Tat telet na Postojnskem

V Matenji vasi pri Postojni je v noči iz sobote na nedeljo nekdo iz hleva ukradel tele. Kmet je oškodovan za 250 evrov.

Napihala je

Včeraj popoldne so policisti v Luciji ustavili domačinko, voznico osebnega avtomobila. 40-letnico so preizkusili z alkotestom, ki je pokazal 0,50 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Ker voznica nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so ji vozilo zasegli, sledi ji še obdolžilni predlog.

Ukradel je tudi čevlje

Nekdo je pred kratkim vlomil v gospodarski objekt, in sicer na parceli ob cesti Vanganel-Čentur, nasproti Vanganelskega jezera. Ukradel je več parov čevljev in več kosov različnega orodja. Lastnika je oškodoval za 500 evrov.

NR


Najbolj brano