Z avtom trčil v mladoletnika na skuterju

Voznik osebnega avtomobila je včeraj ob 17. uri v Kopru trčil v motorista. Policisti so na kraju ugotovili, da je 45-letni voznik avtomobila na prehodu za pešce trčil v 15-letnika na skuterju (25 km/h). Alkotest je povzročitelju pokazal 0,43 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Voznik skuterja se je pri trku laže poškodoval, povzročitelju sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje.

Fotografija je simbolična. Foto: Danijel Cek
Fotografija je simbolična. Foto: Danijel Cek

PRIMORSKA > V Lokvah pri Sežani je včeraj zgodaj popoldne 65-letni voznik osebnega avtomobila v ovinku zapeljal v levo in trčil v drevo. V trčenju se je laže poškodoval, odpeljali so ga v bolnišnico na pregled. Sopotnica v vozilu ni bila poškodovana. Povzročitelju bodo izdali plačilni nalog.

Beračici izrekli globo

Po prijavi, da v Postojni pred trgovino berači ženska, so policisti državljanki Romunije izrekli globo.

Vlomilci odnesli denar in zlatnino

V Postojni je nekdo vlomil v stanovanje. Odnesli so 5000 evrov gotovine in zlatnino. Lastniki so oškodovani približno za 6000 evrov.

Ukradli skuterja

V Kopru je nekdo ukradel parkirani kolesi s pomožnim motorjem znamke tomos tip youngster, rumene barve, in znamke piaggio, tip ciao, bele barve. Lastnik je oškodovan za 400 evrov.

NR


Najbolj brano