Z avtom s ceste

Včeraj je voznica s Cerkljanskega v Zali zapeljala s ceste in z avtom trčila v brežino, uro prej je na cesti od Kanala proti Ročinju na avtu razneslo turbino, zato je voznik poklical na pomoč gasilce, v sredo zvečer pa je voznik z avtom na Tolminskem zdrsnil s ceste.

 Foto: STA
Foto: STA

SEVERNA PRIMORSKA > Včeraj, nekaj minut pred tretjo uro popoldne, je v Zali na Idrijskem 63-letna voznica s Cerkljanskega z avtom zapeljala desno s ceste, trčila v kamnito brežino in pri tem dobila udarec v koleno.

Dobro uro pred tem je na cesti med Kanalom in Ročinjem med vožnjo pod pokrovom motorja avtomobila razneslo turbino, zaradi česar se je iz motorja začelo močno kaditi. Na pomoč so priskočili kanalski gasilci, ki so pogasili manjši požar in odklopili akumulator avtomobila.

V sredo ob desetih zvečer je v vasi Sela pri Volčah na Tolminskem voznik med vožnjo z avtom zdrsnil s ceste in nasedel. Tolminski gasilci so avto z dvigalom dvignili na cesto in očistili razlite motorne tekočine. V nesreči se ni nihče poškodoval. DC


Najbolj brano