Z avtom podrsal fasado hiše

Včeraj ob 8.49 je bila policija obveščena o prometni nesreči na cesti med Ljubinjem in Poljubinjem na Tolminskem. 52-letni voznik avtomobila je pri vožnji skozi Poljubinj poškodoval večji betonski koriti, cev odtočnega žlebu, podrsal pa je tudi fasado ene od hiš in nato zapeljal s ceste.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Kasneje so tolminski gasilci postavili vozilo na vozišče, reševalci NMP ZD Tolmin pa so preventivno pregledali voznika osebnega vozila. Voznik je v postopku odklonil preizkus alkoholiziranosti, zato so zoper njega ridržanje v policijskih prostorih. Tolminski policisti bodo zoper kršitelja cestnoprometnih predpisov podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Nasilje v družini

Včeraj so policisti v enem od naselij v občini Tolmin obravnavali sum nasilaj v družini. Da bi zaščitili žrtve nasilja, so policisti 53-letnemu moškemu izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja in o tem obvestili pristojne institucije. Tolminski policisti bodo omenjenega osumljenca kazensko ovadili

Zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču trčil v drugi avtomobil

Včeraj ob 16.22 so policisti obravnavali prometno nesrečo v Vrtojbi, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili. 55-letni voznik avtomobila je zavijal v Ulico IX. septembra in pri tem zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču trčil v drugi avtomobil. V omenjeni prometni nesreči je 55-letni voznik avtomobila utrpel manjše poškodbe oziroma odrgnine, njegova 57-letna sopotnica v vozilu pa se je predvidoma lažje poškodovala in so jo odpeljali v šempetrsko bolnišnico. Pomoč so policistom in reševalcem nudili tudi novogoriški poklicni gasilci. Policisti so 55-letnemu povzročitelju prometne nesreče izdali plačilni nalog. Policisti so v postopku drugemu vozniku odredili preizkus alkoholiziranosti in rezultat je pokazal, da je drugi voznik vozil pod vplivom alkohola, saj je napihal 0,83 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper slednjega bodo policisti zaradi kršitve prometne zakonodaje podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

NR


Najbolj brano