Z avtobusom jo je zrinil s ceste

Pri koprskem Tuš planetu se je danes zgodaj popoldne zgodila nenavadna nesreča. Voznik avtobusa je s ceste zrinil avto domačinke. Na primorski avtocesti od Postojne proti Ljubljani pa so bili vse dopoldne daljši zastoji zaradi nesreče dveh tovornjakov.

Voznik iz Celja je z avtobusom clia zrinil s ceste. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Voznik iz Celja je z avtobusom clia zrinil s ceste. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER, NOVA GORICA > Danes zgodaj popoldne je počilo na Ljubljanski cesti v Kopru, v bližini Tuš planeta. Voznik manjšega avtobusa, doma iz Celja, se pri menjavanju pasov na dvopasovnici ni prepričal, če to lahko varno stori, in je bočno trčil v avto, s katerim se je po vzporednem pasu peljala voznica iz Kopra. Njen avto je odbilo na travnato površino ob cesti. Na srečo se ne voznik avtobusa ne voznica avtomobila nista poškodovala, nastala je le gmotna škoda. V avtobusu bilo potnikov.

Danes zjutraj je počilo na Ajševici. V nesreči, ki se je zgodila zaradi prekratke varnostne razdalje, so bila udeležena tri vozila, ena oseba se je laže poškodovala. Danes sta se nesreči zgodili tudi na avtocesti proti Ljubljani, prva že zjutraj. Pred Logatcem sta trčila tovornjaka, zastoji so bili še vse dopoldne. Večkilometrski zastoj je zaradi nesreče nastal popoldne pred cestninsko postajo Log. V četrtek zvečer sta v Dekanih trčila voznik avtomobila in kolesar. 42-letni Italijan se je s kolesom peljal od betonarne proti glavni cesti, ko je iz Rižane pripeljal 80-letni voznik avta, ki je zavijal levo, proti betonarni. Pri zavijanju pa ga je zaslepilo sonce, zaradi česar ni videl kolesarja in čelno trčil vanj.

NR


Najbolj brano