Vseh ni spustil mimo

Sinoči se je zgodila prometna nesreča na območju naselja Reka v občini Cerkno. Povzročil jo 25–letni voznik osebnega avtomobila, ki se je vključeval v promet s parkirišča na glavno cesto (v smeri Tolmina). Pri tem ni mimo pustil vseh vozil, saj je v tistem trenutku z leve strani pravilno pripeljal 28–letni voznik avtomobila, ki ni mogel preprečiti trčenja. V njegovem vozilu je bila tudi 18–letna sopotnica, ki se je v nesreči laže poškodovana in so jo reševalci odpeljali v šempetrsko bolnišnico.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Policisti so 25-letnemu povzročitelju prometne nesreče odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je imel v organizmu 0,98 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Policisti primer obravnavajo v smeri suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu. Zoper povzročitelja so odredili tudi strokovni pregled v zdravstvenem domu in mu odvzeli vozniško dovoljenje. Kazensko ga bodo ovadili na novogoriško okrožno državno tožilstvo.

Neznanec odtrgal nadzorno kamero

Danes ponoči je neznanec odtrgal video nadzorno kamero z enega od večjih objektov v Novi Gorici. Nastalo je za približno 50 evrov škode.

Ukradla je obleko

Včeraj popoldne so policisti v eni od trgovin večjega trgovskega centra v Kromberku pri Novi Gorici obravnavali tatvino oblačil. Ugotovili so, da je neznana ženska ukradla obleko v vrednosti 22 evrov. Odgovorna oseba gospodarske družbe ni podala predloga za pregon kaznivega dejanja, zato bodo policisti o zadevi obvestili državno tožilstvo v Novi Gorici.

Spletno uredništvo


Najbolj brano