Vprašala za podpis in iz žepa sunila denar

Na parkirnem prostoru pred eno do trgovin v Kopru je neznana ženska pristopila do 74-letnega domačina in mu v podpis ponudila list za podporo nekemu projektu. Pri tem ga je objela s hrbtne strani ter mu iz žepa srajce ukradla dva bankovca po 50 evrov in osebno izkaznico. Ženska je tujka, visoka med 165 in 170 centimetrov, stara približno 25 let, svetle polti, pri sebi ima dva otroka. Oblečena je bila v modro obleko, je okroglega obraza, lasje so kostanjeve barve.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > V času zadnjih dveh tednov so iz garaže v Ankaranu ukradli gumenjak novomar NM320, rdeče barve, na njem je bil motor znamke yamaha, oboje pa na prikolici registrskih številk LJAT-996. Lastnik je oškodovan za 9000 evrov.

Enemu sta zbila zob, drugemu poškodovala nos

Danes ob 6. uri sta Danca, stara 22 in 24 let, podala prijavo, da sta ju na pešpoti iz Portoroža v Piran napadla dva moška. Pri tem sta starejšemu zbila zob, mlajšemu pa poškodovala nos. O napadalcih nista vedela povedati nič konkretnega. Policisti zbirajo informacije.

Z avtom trčil v motorista

Ob 22.20 je 34-letnik vozil po Šmarski cesti in pri odcepu za Sv. Peter nakazal zavijanje v levo. Z vozilom se je premaknil v levo, nato pa zaradi napačnega premika v desno trčil v 26-letnega voznika motornega kolesa, ki je po desni strani peljal mimo. Motorist in njegova 24-letna potnica sta se laže poškodovala. Voznik avtomobila je vozil pod vplivom alkohola (0,31 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka).

Vlomili v bencinski servis v Štanjelu

Ob 00.10 so policiste obvestili o vlomu v bencinski servis v Štanjelu. Neznani storilec je ukradel večjo količino različnih cigaret. Škoda znaša najmanj 2000 evrov.


Najbolj brano