Voznik po nesreči storil samomor, ker naj bi mislil, da je ubil soprogo

Na Hrvaškem je voznik avtomobila danes zapeljal v ograjo na mostu čez reko Cetino v bližini Trilja v zaledju Dalmacije. V prometni nesreči je bila poškodovana njegova soproga, moški pa je takoj po nesreči - domnevajo da v prepričanju, da je soproga umrla - skočil v kanjon reke in umrl.

 Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

ZAGREB > Kot je sporočila hrvaška policija, se je prometna nesreča zgodila nekaj pred 11. uro. Voznik rdečega mercedesa je v ovinku izgubil nadzor na vozilom in trčil v zaščitno ograjo ob cesti.

V trčenju je bila ranjena sovoznica, medtem ko je voznik izstopil iz avtomobila in skočil z mosta v reko, je poročala Slobodna Dalmacija na spletni strani. Ocenjujejo, da je voznik mislil, da je njegova soproga v trčenju umrla, in da je zato storil samomor.

Soprogo so sicer prepeljali v splitski klinični center. Časnik neuradno dodaja, da zdravniki med pregledom poškodovane sploh niso ugotovili zunanjih poškodb, ko so jo peljali v bolnišnico, pa naj bi bila pri zavesti.

Policijska uprava splitsko-dalmatinske županije je potrdila, da je bila v prometni nesreči poškodovana 42-letna ženska, medtem ko je 48-letnik umrl neposredno po nesreči. Preiskava o okoliščinah nesreče in smrti voznika še poteka.

STA


Najbolj brano