Vozilo je zaneslo v zid

Ob 2.36 je bila policija obveščena o prometni nesreči na območju Nove Gorice. 19-letna voznica avtomobila, državljanka Italije, je vozila po cesti iz smeri Grčne proti Rožni Dolini. V ostrem ovinku pred uvozom v predor Panovec je njeno vozilo zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo v levo, pri tem pa je voznica sunkovito zavila v desno in trčila v robnik, od tam pa je vozilo zaneslo v zid. Policisti so voznici izdali plačilni nalog.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Včeraj so policisti v Idriji obravnavali tatvino iz novogradnje v Idriji, kjer je neznanec pred kratkim ukradel električno omarico s fasade, mreže, izolacijski material in druge predmete. S tem je nepridiprav lastniku povzročil za približno 600 evrov škode. Idrijski policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in drugih ugotovljenih dejstev v zvezi z omenjeno zadevo podali kazensko ovadbo.

Kitajski državljan v Slovenijo vstopil pred ustreznih listin

Včeraj popoldne so nogovoriški policisti imeli v postopku 33-letnega državljana Kitajske in pri kontroli zakonitosti vstopa in bivanja v Sloveniji ugotovili, da ni imel ustreznih listin za vstop v našo državo. Policisti so tujemu državljanu zaradi kršitve 7. člena Zakona o tujcih izrekli globo z izdajo plačilnega naloga. Po končanem postopku je kitajski tuji državljan zapustil območje naše države.

Izginilo kolo z motorjem

Včeraj popoldne so bili policisti s strani prijavitelja obveščeni o tatvini kolesa z motorjem, znamke piaggio, bele barve, letnik 1999. Nepridiprav je omenjeno kolo z motorjem ukradel prejšnjega dne izpod nadstreška pri vhodu v enega od stanovanjskih blokov v Ajdovščini. V zvezi z omenjeno tatvino so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici. Na podlagi zbranih obvestil in drugih ugotovljenih dejstev v zvezi z omenjeno zadevo podali kazensko ovadbo.

Kradel iz torbice

Včeraj so policisti obravnavali tatvino denarnice v enem od večjih nakupovalnih centrov v Novi Gorici. Neznanec je v dopoldanskih urah izkoristil priložnosti in nepazljivost oškodovanke ter iz njene torbice, ki jo je nosila čez ramo, ukradel denarnico. Po storjenem kaznivem dejanju je nepridiprav odšel neznano kam. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom tatvine ustrezno ukrepali.

Poškodoval kabel

Neznanec je poškodoval več metrov bakrenega kabla za ozemljitev na gradbišču ene od srednješolskih ustanov v Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec v zgodnjih popoldanskih urah na gradbišču iz prvega nadstropja nedokončanega objekta med kovinskimi nosilnimi stebli oken porezal 20 kosov ozemljitvene žice in jo poškodoval. Storilec je nekaj kosov žice zvil v kolut in jih skril za gradbeni material. Zaradi poškodovanja kabla znaša materialna škoda približno tisoč evrov, ki ga bodo morali zamenjati. Novogoriški policisti bodo v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem ustrezno ukrepali.

Ženski sta se sprli

Včeraj popoldne so policisti v parku v Novi Gorici obravnavali kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, kjer sta se sprli dve ženski. Policisti so obema udeleženkama spora zaradi kršitve določil Zakona o varstvu javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

Včeraj ob 21. uri je bila policija s strani varnostne službe obveščen, da je na eni od javnih prireditev v Novi Gorici javni red in mir kršila obiskovalka omenjene prireditve. Kljub opozorilu varnostnikov se omenjena oseba ni hotela pomiriti in je nadaljevala s kršitvijo. Novogoriški policisti so 33-letni ženski izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano