Vozila pijana in oplazila drugi avto

Včeraj popoldne se je zgodila prometna nesreča na območju Stare Gore, v kateri sta se oplazila avtomobila. Prometni policisti so 57-letni povzročiteljici nesreče odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal, da je imela v organizmu 1,23 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so ji prepovedali nadaljnjo vožnjo in ji začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Zaradi kršitev prometne zakonodaje bodo zoper voznico podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Novogoriški policisti so obravnavali vlom v barako v kraju Šmaver blizu Solkana. Neznani storilec je ukradel kopačico znamke batuje, frezo znamke tomo vinkovič in priključek zanjo ter kovinsko škatlo z ročnim orodjem. Lastnika je s tem oškodoval za približno 2000 evrov.

Zagorel zabojnik

Včeraj z večer je v Kromberku pri Novi Gorici zagorel plastični zabojnik za smeti. Nekdo je vanj stresel pepel iz peči z žerjavico, zaradi česar je prišlo do požara. Plastični zabojnik je delno zgorel in je poškodovan, nastala je škoda v višini približno 300 evrov. Požćar so pogasili novogoriški poklicni gasilci.

Iz kolesarnice ukradli gorsko kolo

Iz kolesarnice stanovanjskega bloka v Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici je neznani storilec ukradel gorsko kolo znamke rockrider, črno-bele barve, vredno približno 500 evrov. Novogoriški policisti bodo spisali kazensko ovadbo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano