Vlomili v bencinski servis

Danes ob 2.31 je bila policija obveščena o vlomu v prostore bencinskega servisa na območju Kobarida. Po sedanjih ugotovitvah je neznanec na silo vlomil skozi vhodna vrata objekta in vstopil v notranjost. Po prvih podatkih je nepridiprav ukradel šestnajst kartonastih škatel, v katerih so bili zavojčki cigaret različnih blagovnih znamk, in nato odšel v neznano.

 Foto: STA
Foto: STA

NOVA GORICA > S tem protipravnim ravnanjem je nepridiprav gospodarski družbi povzročil večjo materialno škodo. Policisti Policijske postaje Bovec okoliščine navedenega kaznivega dejanja intenzivno preiskujejo.

V zvezi z omenjeno zadevo bovški policisti izvajajo aktivnosti z namenom izsleditve neznanega storilca in hkrati zaprošajo vse, ki bi imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih sporočijo policistom PP Bovec (Dvor 44 a, 5230 Bovec, telefon: (05) 389 68 50, elektronska pošta: pp_bovec.pung@policija.si) oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo ali pa pokličejo na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Spletno uredništvo


Najbolj brano