Vlomili v bar v Postojni

V nedeljo ponoči je nekdo vlomil v bar v Postojni. Ukradel je denar iz blagajne, škode je za 1100 evrov.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > V Portorožu je nekdo turistki ukradel torbico, v kateri je imela ključe stanovanja, očala, denarnico s 500 evri, kreditno kartico, kartico za bankomat, zdravstveno kartico, vozniško dovoljenje, osebno izkaznico in kartico hotelske sobe. Oškodovana je za 800 evrov.

Kolo z motorjem je bilo predelano

Koprski policisti so 17-letnemu domačinu zasegli kolo z motorjem, ker je tehnični pregled pokazal, da je predelano. Sledi mu obdolžilni predlog.

V restavraciji ostala brez torbice

V eni od postojnskih restavracij je nekdo državljanki Italije ukradel torbico, v kateri je imela 50 evrov, tablico samsung, bančne kartice, osebno izkaznico in potni list, kartico zdravstvenega zavarovanja in druge dokumente. Oškodovana je za 500 evrov.

Iz vozila ukradel torbico

Policisti so v soboto prijeli prijavo, da je ob 5.30 neznani moški na počivališču Lom državljanki Bolgarije iz vozila, medtem ko sta oškodovanka in njen mož počivala, ukradel žensko torbico. V torbici je imela prenosni telefon, 500 evrov, vozniško dovoljenje, bančno kartico in rezervni ključ vozila. Oškodovana je za 700 evrov.

V garaži so praznili gasilske aparate

V soboto ponoči je nekdo vlomil v garažo stanovanjskega bloka v Kopru. Za enkrat neznani storilci so spraznili nekaj gasilnih aparatov in po nestrokovni oceni povzročili za 1000 evrov škode.

Odnesel sesalec in čistilec

V Kopru je v soboto ponočo nekdo vlomil v poljsko hišo na Markovem hribu, od koder je odnesel sesalec in visokotlačni čistilec v vrednosti približno 300 evrov.

Vozili so zasegli

V soboto popoldne so policisti na Markovcu v Kopru ustavili 33-letnega domačina z avtomobilom, ki ima ukrep prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

V nedeljo ob 1.23 so policisti v Postojni ustavili 17-letnega voznika motornega kolesa, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Prebežnike vrnili na Hrvaško

V petek so policisti pri Pivki prijeli pet državljanov Sirije in enega državljana Libije, ki so v Slovenijo vstopili ilegalno. Vrnili so jih na Hrvaško. V nedeljo dopoldne so policiste obvestili, da pri Podgorju hodijo trije moški. Policisti so prijeli tri državljane Irana, ki so prišli v Slovenijo ilegalno. Izrekli so jim globe in jih vrnili na Hrvaško.

Spletno uredništvo


Najbolj brano